NOVETATS I FUTUR DEL GEP 3


Aquest curs 2019-2020, com a centre GEP hem anat introduïnt activitats en llengua estrangera anglesa que ens complau destacar:


ENGLISH DAY: tot l'alumnat de l'escola, infantil i primària, dedica la primera franja horària dels divendres a fer petites activitats (rutines, cançons, jocs, endevinalles, embarbussaments, vocabulari) en anglès.

ACTIVITAT DE CONEIXEMENT DEL MEDI EN ANGLÈS: per cada projecte que fem a l'àrea de medi natural, social i cultural, a primària realitzem una activitat en aquesta llengua, mantenint els continguts treballats.

AUXILIARS DE CONVERSA: aquest any hem tingut la gran oportunitat de tenir quatre auxiliars de conversa a l'escola, que han participat i proposat diverses activitats per millorar la comunicació oral en anglès.

MITJA HORA DE LECTURA SETMANAL: cada dia dediquem 30 minuts a la comprensió lectora al cicle mitjà i superior, una d'aquestes sessions és en anglès.

SESSIONS QUINZENALS D'EXPRESSIÓ ORAL: cada setmana es realitzen sessions d'expressió oral en anglès als cicles mitjà i superior, en mig grup, de tal manera que tot l'alumnat tingui oportunitat de millorar la competència lingüística.

ESPAI D'ANGLÈS A EDUCACIÓ INFANTIL: la llengua vehicular d'un dels espais treballats a l'etapa infantil és l'anglès.


La Irene Molina i l'Esther Egea hem estat les dues mestres que han finalitzat la formació del GEP el 2n i 3r any. D'aquí en endavant, la idea és continuar i consolidar tot aquest desplegament d'activitats (i moltes més!) a l'escola.


Gràcies a totes les formadores del GEP, per haver-nos ajudat en tot moment.
Gràcies als membres de la comissió del GEP, per fer possible la posada en marxa de les noves propostes.
Gràcies a tot el claustre i equip directiu de l'escola que també fa possible l'expansió d'aquest projecte. 
Gràcies a l'alumnat per mostrar-se engrescat i partícip en totes les activitats, el seu aprenentatge és l'evidència més reconfortant.
Gràcies a les famílies per valorar la nostra feina.


SEE YOU SOON!

Comentaris